Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Lang weekend i Sisimiut

Adventure og aktiviteter

Tag med os til Grønlands action-paradis! Nogle gange er det skønt at komme væk fra det hele, tage en beslutning om at prøve noget andet og få en masse forrygende oplevelser. En rejse til Sisimiut giver dig disse muligheder.

Tag på vandring i Sisimiuts bagland, prøv en bådtur, besøg det spændende museum, gå på cafe i kulturhuset Taseralik eller gå rundt i byen, hvor det hele tiden går op og ned – og bagefter kan du tage hjem på Hotel Sisimiut, tage badetøjet på og lægge dig i en hot tub på terrassen og kigge ud over landskabet og fjeldene, der omkranser byen.

Mulige Highlights!

 • Mountainbiking
 • Arctic Spa med vildmarksbad og sauna
 • Vandring i Sisimiuts fjelde og bagland
 • Slædehundebesøg til Qimmeqarfik
 • Luksus på Hotel Sisimiut

Inkluderet i rejsen

 • Fly Nuuk-Sisimiut t/r
 • Transfer til og fra Hotel Sisimiut på ankomst og afrejsedag
 • 3 nætter på Hotel Sisimiut med eget bad og toilet
 • Udflugt: Slædehundebesøg til Qimmeqarfik
 • Velkomst med info kit
 • Morgenmad
 • Wifi på hotellet
 • Søndagsbrunch (v/ weekendophold)
 • 2 x aftenpension på valgfrie dage
 • Alle skatter og afgifter oplyst til Grønlands Rejsebureau indtil dags dato
Dagsprogrammer
Dag 1-3

Din tur starter om formiddagen i Nuuk, hvorfra du flyver til Kangerlussuaq og fortsætter til Sisimiut. Hotelbussen henter dig i lufthavnen, og du indkvarteres på det firestjernede Hotel Sisimiut, der er din komfortable base de næste tre nætter.
Hotellet ligger centralt og med udsigt til de stejle fjelde, som afgrænser byen. I hotellets restaurant kan du nyde kulinariske oplevelser med lækre grønlandske råvarer.

Når du ankommer, får du et velkomstkit og vi aftaler, hvornår du ønsker at komme på udflugt til slædehundene og hvilke to aftener, du ønsker at spise dine indkluderede aftensmad på hotellet.

Hotellet kan hjælpe dig til mange aktiviteter:
Arctic Spa med vildmarksbad og sauna
E-bikes
Mountainbikes
Kreahjørnet
Aften hygge med bål
Mini-motion

Du kan på hotellet forhøre dig om byen, området, spise- og udflugtsmuligheder, og du kan få bekræftet dine udflugter, hvis du allerede har bestilt nogle hjemmefra. Og ellers kan du gøre det nu.

Sisimiut er Grønlands næststørste by med knapt 5.500 indbyggere (6.500, hvis du tæller hundene med), som er kendt for deres gå-på-mod, hvilket gør, at det er en utroligt aktiv by. Det årlige skiløb Arctic Circle Race er blot ét udtryk for dette, og der er opdyrket mange muligheder for at underholde sig selv i Sisimiuts bagland. Det er blandt andet det, du kan komme til at opleve de næste 4 dage her i byen.

Hvis du ikke har været i Sisimiut før, vil vi anbefale hotellets byrundtur.

Byrundtur
Sisimiut ligger i rimeligt kuperet terræn blandt høje bjerge. Her er uddannelsesinstitutioner, en kæmpehavn, hovedkontoret for KNI (Pisiffik og Pilersuisoq), smukke museer i det gamle kolonikvarter – og så finder I også nogle gode udkigspunkter, så I kan tage masser af gode billeder. Undervejs på byrundturen besøger I også butikken Qiviut, der var den første butik i verden, der specialiserede sig i garn og produkter fra moskusokser. Ulden fra moskusokserne er noget af den absolut varmeste uld i verden – og så er det så blødt, så blødt.

Et forslag til en anden udflugt er denne:
Havsafari ud for Sisimiut (del af udflugtspakken)
Vi sejler ud i skærgården og fjordene omkring Sisimiut og nyder den fantastiske udsigt mod land og Nasaassaaq/Kællingehætten bag Sisimiut. Her får vi også et indtryk af livet til søs med de mange fugle. Er heldet med os, ser vi måske også både sæler og hvaler.
Hør med os eller hotellet om andre udflugter.

Dag 4 Morgenmad og transfer til lufthavn. Fly Sisimiut - Nuuk

På fjerdedagen kan du som vanligt starte med noget lækker morgenmad og måske er der tid til en sidste lille vandring.

Så går turen tilbage mod Nuuk efter nogle smukke og afslappende dage i Sisimiut.

Pris per person fra kr. 5.275.
Coronarabat kan fratrækkes i juni

Vores ture kan laves fra alle byer i Grønland! Skriv eller ring og spørg om priser.

Rejse nr. 2011
Juni – September
4 dage
Afrejse fra Nuuk
Individuel rejse

Praktisk information

Ikke inkluderet

Frokoster og en middag
Udflugter udover den nævnte
Rejseforsikringer

Håndbagage

Max. mål på håndbagage: 55 x 40 x 23 cm

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere

Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis gerne til rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Staycation - Ferie i Grønland

Vi sælger ikke kun rejser, men også tryghed. Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. Den fokus og viden giver vores kunder tryghed. Hele vejen.

Har du spørgsmål? Kontakt en af vores rejsespecialister.

Book din rejse hos os. Skriv til os, hvornår du gerne vil rejse, så ser vi på mulighederne. Du er også velkommen til at ringe på 70 11 07.