Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

NAIA – Erhvervsportal

Spar tid og penge på dine rejser og bookinger

Hos Greenland Travel tilbyder vi dig som erhvervskunde en introduktion til vores online-portal NAIA, hvor du og din virksomhed selv kan definere, hvilke rejsepolitikker og regelsæt medarbejderne må rejse efter.

NAIA står for Nunatta Angalatitsiviata Inniminniisarfia Angalasussanut (Greenland Travel’s bookingsystem for rejsende).

Ved at booke online på vores NAIA online-portal kan du selv effektivt, nemt og billigt planlægge, bestille og købe rejser indenfor din virksomheds regelsæt og rejsepolitik.

Hele døgnet har du med NAIA adgang til:

•  Samtlige Air Greenlands ruter

•  400 internationale flyselskaber

•  Mere end 80.000 hoteller

•  30 biludlejningsfirmaer i 190 lande

NAIA er et helt unikt værktøj til at optimere dine rejseydelser og få mest muligt ud af rejsebudgettet!

Fleksibel afregning

Det er nemt at holde styr på virksomhedens rejseforbrug med NAIA, og afregningen er fleksibel. I vælger selv, om I vil betale med kreditkort eller faktura.

 

Én samlet rejseplan på mail, sms og app

Alle elementer i din rejseplan (fly, hotel og billeje) er samlet i én rejseplan, som du kan få sendt på mail eller hente via app’en ”Cytric”. Du har naturligvis også altid adgang til dine rejser på NAIA-portalen.

 

Spar tid og penge med fleksible løsninger

I kan få den løsning, der passer til netop jeres virksomhed, rejsepolitikker og budget. Vi kan hjælpe jer med at håndtere det administrative. Dermed kan I hurtigt komme i gang og skal ikke bruge interne ressourcer. I kan eksempelvis også vælge at få Grønlands Rejsebureau til at tjekke bookingerne igennem, inden billetterne udstedes.

Vi du spare tid og penge ved online bookinger på jeres erhvervsrejser?

Kontakt os, så du nemt selv effektivt, nemt og billigt, kan planlægge, bestille og købe rejser til dig selv eller dine medarbejdere.