VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Mads Pihl - Visit Greenland

Rejseforsikringer

Få de rette rejseforsikringer med i bagagen

Når du rejser på ferie fra Grønland, er det ekstra vigtigt, at du har de rette rejseforsikringer med i bagagen. Med en rejseforsikring er du dækket i udlandet, hvis du får akut behov for at komme hjem, få sygehjælp, få advokatbistand og meget mere.

Grønlands Rejsebureau tilbyder dig rejseforsikringer i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring. Dermed får du altid markedets bedste forsikring og døgnåben alarmcentral, hvor de svarer på dansk.

To forsikringer du skal have med i bagagen

Vi anbefaler følgende forsikringer, når du skal på en privatrejse.

  • Sygdoms-afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Sygdoms-afbestillingsforsikring

En sygdoms-afbestillingsforsikring dækker dig i tilfælde af akut sygdom eller dødsfald indenfor din nærmeste familie. Forsikringen har generelt en meget bred dækning, som også dækker mere end det her nævnte. Forsikringen koster 6% af rejsens værdi. Hvis du rejser meget, kan det betale sig at købe en årsforsikring. Kontakt os for priser og dækning, så du er sikker på, at dine rejser rent faktisk også er dækket af forsikringen. Forsikringen skal købes samtidig med køb af billet.

Rejseforsikring

Det er vigtigt at være godt forsikret, når du rejser privat i udlandet – også når du blot skal en tur til Danmark. Der findes forskellige typer af rejseforsikringer med forskellig dækning. Når du bestiller din rejse hos Grønlands Rejsebureau, giver vi dig samtidig rådgivning om valg af den rette rejseforsikring. Hvis du rejser meget, kan det betale sig at købe en årsrejseforsikring. Det er også muligt at købe for hele familien. Alt dette kan vi rådgive dig om. Skal købes senest dagen før afrejse.

Kontakt os, når du skal på rejse, så sikrer vi, at du får de rette rejseforsikringer med i bagagen.

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os