VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Rebecca Gustafsson - Visit Greenland

Hoteller i København

Skyd genvej til det gode værelse

Det har aldrig været nemmere at booke et hotelværelse online, men du får mange fordele, hvis du booker din flyrejse og hotel hos Grønlands Rejsebureau.

Med vores store netværk af hoteller i både Grønland, Danmark og udlandet kan vi tilbyde dig gode kvalitetshoteller til rimelige priser. Vi kender hotellerne – også inde bag facaderne og de fancy hjemmesider – og ved, hvor du får mest for pengene. Derfor kan vi booke præcis det hotel til dig, som passer til dit temperament og din pengepung.

Når du booker din flyrejse og hotel hos Grønlands Rejsebureau er du meget bedre sikret, hvis du bliver forsinket eller forhindret i at rejse og skal have fat i forsikringsselskabet. Vi hjælper dig med dokumentation. Det samme gælder, hvis du får brug for hjælp undervejs. Vi er kun et telefonopkald væk og med vores kontor i København kan du også ringe fra morgenstunden dansk tid.

Kvalitetshoteller til rimelige priser i København

Vi samarbejder med de fleste hoteller i København og har vores favoritter, som vi har udvalgt udfra vores kunders ønsker. Du kan få hotelovernatning lige efter dit ønske og pengepung.

Gode priser på udvalgte kvalitetshoteller

Om du fokuserer på placering, pris eller graden af komfort, så vil der være et hotel, der vil falde i din smag – og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os for andre forslag. Hoteller nærmest lufthavnen nævnes først i denne liste

9 hoteller i København

Disse 9 hoteller er populære blandt vores gæster og har god beliggenhed i forhold til centrum af København og Kastrup lufthavn:

  • Clarion Hotel Copenhagen Airport
  • Hotel Bella Sky Copenhagen
  • Crown Plaza Copenhagen Towers
  • Park-Inn
  • Copenhagen Island
  • The Square
  • Hotel 71 Nyhavn
  • Wakeup Copenhagen
  • Steel House Copenhagen

 

Clarion Hotel Copenhagen Airport – luksus lige ved lufthavnen

Clarion Hotel Copenhagen Airport er det hotel, som ligger tættest på lufthavnen. Du skal blot gå ud af døren, og så står du i lufthavnen. Det kan ikke være lettere. Clarion har 382 værelser, der spænder fra standardværelser til store suiter.

Hotellet har en restaurant og en café, et skønt spa-område, fitnesscenter og wi-fi. Metro og regionaltog kører til Københavns centrum på blot 15 minutter. Du kan også prøve at hoppe på toget i den modsatte retning, så står du i Malmø i Sverige kort tid efter!

Priskategori: Høj

 

AC Hotel Bella Sky Copenhagen – det største hotel i Skandinavien

Bella Sky ligger i Ørestaden ved konferencecentret Bella Centret og indkøbscentret Fields. Der er kort afstand til metroen, der kører direkte til Københavns centrum på under 10 minutter. Lufthavnen kan nås enten med Metro (ca. 30 min., 1 skift) eller ca. 10 min. med taxa.

Er du interesseret i at have en god udsigt, så er dette hotel ideelt. Hotellet har 23 etager, adskillige restauranter og barer, wellness- og spaområde, gratis wi-fi og meget mere. Hvis du har forretningsforbindelser og gerne vil holde et møde, når du alligevel er i København, tilbyder hotellet 30 fleksible møde- og konferencerum.

Bella Sky, som består af 812 designværelser, vandt prisen som årets bedste hotel i Danmark ved Danish Travel Awards 2016. Bella Sky er et ikke-ryger hotel, så alle værelser er naturligvis røgfri.

Priskategori: Mellem-høj

 

Crown Plaza Copenhagen Towers – prisvindende bæredygtigt hotel

Crown Plaza Copenhagen ligger også i Ørestaden ved konferencecentret Bella Centret og indkøbscentret Fields. Der er under 10 minutter til Københavns centrum med metro. Desuden har hotellet en shuttlebus, der kører dig direkte til og fra lufthavnen.

Hotellet er miljørigtigt og har solceller på det meste af facaden, naturnedbrydelige produkter på værelserne, designmøbler og i det hele taget et forrygende højt serviceniveau.

Crown Plaza Copenhagen bestræber sig på at være det mest naturlige og servicemindede hotel, hvilket i følge vores egne rejsekonsulenter i høj grad lykkes.

Hotellet har 323 deluxeværelser, 39 clubværelser og fire suiter fordelt på 25 etager. Der er gratis vand, kaffe, te og småkager på alle værelser og wi-fi på hele hotellet.

Priskategori: Mellem-høj

 

Park-Inn – moderne og prisbevidst, tæt på lufthavnen

Hvis afstand til lufthavnen er vigtig for dig, er Park-Inn i København et ideelt sted, da det kun ligger fem minutter fra lufthavnen med metroen. Metroen,som ligger blot 1 minuts gang fra hotellet, kan også tage dig til centrum af byen på 10 minutter. Hotellet ligger fem minutters gang fra Amager Strandpark.

Hotellet byder på et rummeligt fitnesscenter, indendørs swimmingpool, restaurant og lounge bar. Udover alle de aktiviteter, du kan opleve i Amager Strandpark, så ligger akvariet “Den Blå Planet” kun 1,5 km væk. Dette utroligt betagende akvarie er virkelig et besøg værd.

Park-Inn har 295 værelser og suiter, alle med gratis wi-fi.

Priskategori: Mellem

 

Copenhagen Island – det moderne valg på havnen

Hotel Copenhagen Island er et moderne hotelkompleks i stål og lyse farver. Det er bygget i 2006 og er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet ligger lige ned til havnefronten i København, tæt på indkøbscentret Fisketorvet og på “Kødbyen” med sine mange cafeer, restauranter og barer.

Der er nem adgang til de lokale S-tog. Hovedbanegården ligger kun et stop væk, og herfra går der tog til lufthavnen (ca. 20 minutters kørsel).

Copenhagen Island byder på 326 velindrettede værelser i fem kategorier fra standardværelser til suiter og allergivenlige værelser. Alle værelser er røgfri, og de fleste af værelserne har udsigt til havnefronten.

Havneområdet i København har gennemgået meget store forandringer i de seneste 10 år, og det er blevet et af de steder, hvor både lokalbefolkningen og besøgende søger hen på alle tider af året.

Priskategori: Mellem-høj

 

The Square – bo direkte på Rådhuspladsen

The Square i København tager sit navn fra sin adresse, Rådhuspladsen, som jo bekendt hedder City Hall Square på engelsk. Med denne meget centrale beliggenhed har du nem adgang til alt det, den indre by har at tilbyde.

Man kan selvfølgelig ikke kalde sit hotel for ’kuben’ eller ’firkanten’ uden at tage denne geometriske form i betragtning, og du finder firkanter over hele hotellet i en eller anden facon – også på hotellets 268 ikke-ryger værelser.

The Square ligger lige rundt om hjørnet fra Tivoli, et stenkast fra Strøget, og museer som Nationalmuseet og Ny Carlsberg Glyptotek er meget tæt på. Hovedbanegården ligger fem minutters gang fra hotellet, og her fra kan du komme til lufthavnen på ca. 20 minutter med tog.

Priskategori: Mellem-høj

 

Hotel 71 Nyhavn København – bo historisk i centrum

Hvis du holder af ophold i historiske omgivelser, kan “71 Nyhavn Hotel” være det rigtige valg for dig. Du finder hotellet i to historiske lagerbygninger – et rødt og et gult pakhus, som begge kan dateres tilbage til begyndelsen af 1800-tallet. Begge blev skabt til at opbevare varer fra fjerne egne.

Hotel 71 Nyhavn ligger lige ved Nyhavn, det mest fotograferede område i København. Her finder du en lang række af restauranter, caféer og barer. Det Kongelige Teater ligger også tæt på, og der er masser af muligheder for shopping. Fra hotellet er der udsigt over til Operaen på tværs af havnen – og hvis du står tidligt op, vil du kunne fange en smuk solopgang over den.

Hotellet har gode barer og restauranter, herunder SEA af Kiin Kiin. Hotellet har 130 værelser indrettet med respekt for bygningernes historie. Der er 12 forskellige værelseskategorier lige fra standardværelser til suiter. Hotellet ligger fem minutters gang fra metroen, som tager dig til lufthavnen på 13 minutter.

Priskategori: Høj

 

Wakeup Copenhagen – design i centrum til lavpris

Wakeup Copenhagen i Borgergade er et lavprishotel i hjertet af København. Ligesom hotellet Copenhagen Island er Wakeup hotellet designet af den berømte, danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet ligger i Borgergade og dermed tæt på Det Kongelige Teater, Nyhavn, flere parker og masser af shoppingmuligheder.

Wakeup Copenhagen i Borgergade er et fremragende valg for alle, der leder efter billig indkvartering centralt i København. På hotellet får du en 3-4-stjernet oplevelse til en 2-stjernet pris.

Wakeup i Borgergade har 498 værelser, der er udstyret med fladskærm, skrivebord, aircondition og gratis wi-fi. Fem minutters gang til metroen, og her fra 13 minutter til lufthavnen. Vi tilbyder to typer af værelser:

WAKEUP STANDARD – Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.

WAKEUP SKY – Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end WAKEUP STANDARD.

Priskategori: Lav

 

Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen er et nyt luksushostel i hertet af København. Det er indrettet i Dansk Metals tidligere hovedkvarter i Nyropsgade, så det ligger meget tæt på Vesterport Station og S-toge. Steel House Copenhagen er inspireret af New York i en stil, de kalder industrial chic, hvilket skaber det rette rum med rødder i de rå elementer, bløde teksturer og rustikke interiør. Det er urbant og smart i en rå atmosfære på en central adresse. Her er fællesområder, café og bar, self-service køkken, fitnesrum og pool, stilleområde og meget mere.

Steel House Copenhagen kommer til at rumme ialt ca 1.150 sengepladser fordelt på 253 værelser: 64 2-sengsværelser, 54 4-sengsværelser og 135 6-sengsværelser.

Priskategori: Lav

 

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skyde genvej til det gode hotelværelse.

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os