VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Air Greenland

Fordele & Services

Specialister i erhvervsrejser i, fra og til Grønland

Spar tid og penge

Som kunde hos Grønlands Rejsebureau har du mange fordele – også dem, du ikke nødvendigvis selv tænker over. Det er ikke svært at sælge en flybillet, men det kræver erfaring og vilje at planlægge effektive forretningsrejser, der sikrer, at du og dine kollegaer får det, som I ønsker det.

Vi har mange års erfaring og ved eksempelvis, hvornår det kan betale sig at købe én type billet fremfor en anden og hvor lang tid, der bør være mellem flyskift mv. for at du som rejsende altid har de bedste betingelser.

Foto: Mads Pihl - Visit Greenland

Vi er der for dig – altid!

Uanset hvornår du har brug for at kontakte os, er vi indenfor rækkevidde.

Vores vagttelefon er åben 24 timer i døgnet, og vi svarer altid på dansk eller grønlandsk. Desuden har vores afdeling i Danmark åbent tre timer før os i Grønland, og vi er her stadig, når de lukker i Danmark.

Uden for disse åbningstider kan du stadig altid komme i kontakt med os på vores vagttelefon. Og vi svarer på både dansk og grønlandsk – naturligvis!

Forretning handler om et godt netværk

Et godt netværk betyder alt, når udfordringer skal løses, men et godt netværk kommer ikke af sig selv. Hos Grønlands Rejsebureau sætter vi stor pris på langvarige relationer med vores kunder og partnere. Troværdighed og god service er derfor helt naturligt for os.

Vores kunder kender os særdeles godt – og vi kender vores kunder. Hos os er du ikke et nummer i rækken. Når du kontakter os, hvad enten du er en professionel rejseindkøber eller en mindre erhvervsdrivende, så sætter vi den gode service i højsædet.

Vi er en del af Air Greenland-koncernen og har udover vores kontorer i Nuuk, Ilulissat og Sisimiut og kontorer i København og Aalborg. Derudover har vi datterselskabet World of Greenland og tætte samarbejdspartnere i hele Grønland.

 

Fordele & Services - kort og godt

Vi er specialister i erhvervsrejser til, fra og i Grønland

Vi er specialister i erhvervsrejser til, fra og i Grønland og kender hver en krog af vores store land. Vi har et fokus og en viden, der er afgørende for den travle rejsende, der måske skal besøge flere steder i Grønland. Eller skal rejse fra Grønland og videre ud i verden. Vi giver dig tryghed hele vejen. 

Med NAIA Erhvervsportal gør vi hverdagen lidt lettere for erhvervslivet og medarbejderne

Hos Grønlands Rejsebureau tilbyder vi dig som erhvervskunde introduktion i vores online erhvervsportal NAIA. Her kan virksomheden selv definere, hvilke rejsepolitikker og regelsæt, medarbejderne må rejse efter. Ved at bruge NAIA online booking kan du selv effektivt, nemt og billigt planlægge, bestille og købe rejser.

Vi kender Grønland

Vores erfaring og tilstedeværelse over hele landet gør, at du som rejsende kan fokusere på at få det optimale ud af din rejse.

Alle vores erhvervsrejsekonsulenter har en tilknytning til Grønland. Vi er enten født og opvokset der, har boet der i en længere periode eller rejst meget i landet. Det betyder, at vi kender Grønland særdeles godt, og den viden og det netværk kommer dig til gode.

Vores kollegaer i vores grønlandske afdelinger har også et stort og lokalt netværk, som kommer dig til gode. Vi er altid opdateret på de grønlandske forhold, trafiksituationen og eventuelle undtagelser, som vi skal tage højde for, når vi planlægger din rejse.

Flybilletter & Hotel

Vi kan som IATA-agent udstede flybilletter til næsten alle flyselskaber i verden. Det betyder, at vi har adgang til 400 internationale flyselskaber, mere end 80.000 hoteller og mere end 30 biludlejningsselskaber i mere end 90 lande. Med andre ord: Vi skal nok få dig frem til din ønskede destination.

Fordelen for dig er, at vi har adgang til mange flere mulige rejseruter, billettyper og priser end du selv har via internettet. Vi kender de såkaldte interline-aftaler (bagagehåndteringsregler mellem flyselskaber), så du ikke skal tjekke din bagage ind flere gange end højest nødvendigt. 

Billeje med prisgaranti og fordele

Du kan leje din bil gennem Grønlands Rejsebureau og få ekstra fordele. Det er ikke alle steder i Grønland, du kan leje bil, men vi ved, hvor du kan. Hvis du skal til Danmark eller et andet sted i verden, kan vi også hjælpe dig med lejebil med prisgaranti! Vi har gode aftaler med Europcar og Bookcar biludlejning, og det giver dig mange fordele:
• Prisgaranti
• Fri km
• Fuld forsikring! Ingen selvrisiko ved skade eller tyveri
• Gratis person- og ulykkesforsikring samt fuld kaskoforsikring (dvs. 0,- i selvrisiko!)
• Gratis medlejer*
• Gratis barnestole* (normalpris ca. 180 kr./dag)
• Ingen forudbetaling
• Gratis annullering

* For at få disse fordele kræver det, at du har forudbestilt det. Husk derfor at nævne det ved bestilling.

Har du et foretrukket biludlejningsfirma, kan vi også ofte tilbyde dig lejebil gennem dem. Vi har aftaler med de fleste biludlejningsselskaber. Vi kan dog ikke nødvendigvis garantere ovenstående fordele. Kontakt os og få en god pris på lejebil, når du skal på rejse.

Du kan se bilgrupper/størrelser her

Kontakt os for et godt tilbud på din næste lejebil.

Møder, seminarer og konferencer

Vi er specialiserede i at skabe gode rammer for konferencer, seminarer og møder. Vi har gode aftaler med hoteller i både Grønland, København og Island, så du altid får et centralt beliggende hotel med de rigtige faciliteter.

Vi har igennem årene arrangeret virksomhedsrejser for små grupper på 8 personer og helt op til flere hundrede rejsende, og vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed.

Vores gruppeafdeling er specialiseret i at håndtere rejser for virksomheder. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om dit næste møde, seminar eller lignende. 

Vi taler grønlandsk og dansk – naturligvis

Uanset hvornår på døgnet du kontakter os, kan du tale med os på dansk eller grønlandsk. Som en grønlandsk virksomhed, synes vi det er helt naturligt.
De fleste af vores rejsekonsulenter i Grønland er to- eller tre-sprogede, og du kan derfor altid komme til at tale med en medarbejder på dit foretrukne sprog.

Ved akutte henvendelser udenfor vores åbningstider, kan du altid få fat i os på vores vagttelefon. I sådan en situation er det ekstra betryggende at kunne tale med en person, som taler dit sprog og kan hjælpe dig videre. Vores vagttelefon besvares fra Grønland, og du kan derfor trygt ringe op til os og få hjælp på dansk og grønlandsk.

96% af vores erhvervskunder vil anbefale os til andre.

Vi sælger nemlig ikke kun rejser, men også tryghed. Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. Den fokus og viden giver vores kunder tryghed. Hele vejen.

Foto: Lisa Michele Burns - Visit Greenland

Har du spørgsmål? Eller ønsker du rådgivning? Kontakt en af vores rejsespecialister.

Ønsker du et professionelt erhvervsrejsebureau?  Har du spørgsmål til din erhvervsrejse? Vil du vide mere om vores unikke services? Eller ønsker et konkret tilbud ud fra dine rejsekriterier? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – fra A til Å. 

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os