VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Aningaaq Carlsen - Visit Greenland

Vores værdier

Vores værdier er vores DNA

Grønlands Rejsebureau er baseret på værdier, som afspejles i alt, hvad vi gør. Det er vores DNA og en vigtig forudsætning for, at vi kan være den bedste rejseudbyder i Grønland.

Vores 6 kerneværdier

TIKILLUARIT...

…vi byder velkommen i og til Grønland. Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. Hver by og bygd. Hver fjord og fjeld. En fokus og viden der gør os til den bedste rejsepartner for den eventyrlystne turist eller travle forretningsrejsende. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Vi er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. Vi lægger vægt på en høj grad af etik båret af integritet og troværdighed.

VI HAR GRØNLAND I HJERTET

 

VI ER AMBITIØSE…

…fordi vi kan, vil og tør. Vi vil være de bedste til at tilbyde oplevelses- og erhvervsrejser i Grønland. Vi kan det, fordi vi vil være en attraktiv spiller, der tør udfordre os selv, vores kunder og samarbejdspartnere. En motivation og engagement der skaber glade kunder og udvikler vores forretning.

VI RÆKKER UD EFTER STJERNERNE

 

VI UDTRYKKER BEGEJSTRING…

…fordi vi brænder for det, vi gør. Vi går til opgaverne, kunderne og samarbejdspartnere med glæde og energi, fordi det smitter på den gode måde. Vi lytter til vores kunder. Vi lytter til hinanden. Et sammenhold, der skaber tillid og giver vores kunder tryghed før, under og efter rejsen.

VORES POSITIVE ENERGI SKABER RESULTATER

 

VI UDVIKLER VORES KOMPETENCER…

…fordi vi ønsker at fremme vores ekspertise og faglighed, så vi altid kan tilbyde produkter og løsninger, der understreger vores position som den foretrukne grønlandsrejsespecialist. For private- og erhvervskunder. For os betyder det en arbejdsplads, der udfordrer og udvikler den enkelte og motiverer til at skabe resultater.

SUMMEN AF VORES VIDEN OG FÆRDIGHEDER SKABER RESULTATER

 

VI UDVISER RESPEKT…

…fordi vi står sammen omkring beslutninger, processer og vores fælles værdier. Vores forretning ligger på øverste hylde i vores mindset, så vi altid har fokus på de rigtige produkter og den kompetente service, vi både leverer til vores kunder og til hinanden. Vi har respekt for den koncern, vi er en del af, og er stolte af, at vores forretning bidrager til det grønlandske samfund. Vi er sammen på en rejse, hvor destinationen er en fælles udvikling, hvor vi også tør udfordre hinanden respektfuldt undervejs. Vi anerkender den tillid, Grønlands Rejsebureau viser os hver især, og er bevidste om, at vi alle bidrager med noget særligt.

VI OPTRÆDER PROFESSIONELT 

 

VI VIL VÆRE BANEBRYDENDE...

…fordi nysgerrigheden og passionen for Grønland er drivkraften til at forbedre og udvikle nye kreative ideer indenfor vores services og produkter. En egenskab, der skal være katalysator for, at vi vil gå forrest og tør nedbryde vanetænkningen, så vi skaber nye muligheder. For vores kunder og vores forretning.

NYSGERRIGHEDEN DRIVER OS TIL AT SKABE NYE IDEER

Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Grønlands Rejsebureau eller har brug for råd og vejledning til din rejse. Som eventyrer eller forretningsrejsende.

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os