VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Samtykkeerklæring

Ved specialbehov

Når du bestiller en rejse hos Grønlands Rejsebureau, har du i forbindelse med dine flyvninger og hotelophold mulighed for at bestille specialmenuer. Det kan f.eks. være religiøse menuer, allergivenlige menuer eller skånekost. Desuden kan du bestille særlig assistance grundet handicap eller sygdom.

Når du vælger at bestille specialmenuer eller særlig assistance, giver du derved dit samtykke til, at Grønlands Rejsebureau kan behandle og videregive oplysningerne til de flyselskaber, lufthavne og hoteller, som du benytter i forbindelse med din rejse. Grønlands Rejsebureau sørger for til flyselskaber, lufthavne og hoteller kun at videregive de oplysninger som er absolut nødvendige for at gennemføre din rejse i overensstemmelse med dine ønsker.

Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Grønlands Rejsebureau på marketing@greenland-travel.dk, hvorefter Grønlands Rejsebureau ikke vil kunne behandle dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke.

Grønlands Rejsebureaus privatlivspolitik beskriver vores behandling af dine personoplysninger, dine rettigheder, samt dine klagemuligheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. 

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os