VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Aningaaq Carlsen - Visit Greenland

Tikilluarit.

Vi har Grønland i hjertet

Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. Hver by og bygd. Hver fjord og hvert fjeld. Vores fokus og viden gør os til den bedste rejsepartner for den eventyrlystne turist eller travle forretningsrejsende. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Vi er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. Vi lægger vægt på en høj grad af etik båret af integritet og troværdighed. Det gør vi med Grønland i hjertet. Vi er Grønland.

Service i topklasse

Selvfølgelig er vi specialister i Grønland – vi kender hver en rute, hver en afgang, hvert hotel og vandrehjem. Vi løser opgaven med at finde de billigste billetter eller den hurtigste rejse, det hyggeligste hotel eller den billigste seng – og vi kan også sikre, at du kommer helt frem til den yderste pynt på kysten, hvis det er din destination. 

Vores erhvervsafdelinger i Grønland og Danmark er specialister i at planlægge forretningsrejser til, i og fra Grønland, og vi får altid rejselogistikken til at gå op i en højere enhed. 

Grønlands Rejsebureau tilbyder også et stort udvalg af unikke pakkerejser og tilbyder også skræddersyede rejser tilpasset vores kundes behov og ønsker. Derudover tilbyder vi også at arrangere grupperejser, konferencer og læser- og foreningsrejser.

Vi skaber en unik rejseoplevelse og giver eventyreren en rejse for livet med hjem i bagagen – og den forretningsrejsende tryghed hele vejen.

Verdens største rejsebureau med speciale i Grønland

Grønlands Rejsebureau tilbyder oplevelses -og erhvervsrejser. Til, i og fra Grønland. Vores ekspertise og faglighed gør, at vi altid kan tilbyde produkter og løsninger, der understreger vores position som den foretrukne grønlandsrejsespecialist. Både for private rejsende og erhvervskunder.

Køb af rejser er en tillidssag, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sørge for, at du kan være sikker på en god rejse. Vi følger løbende op på vores samarbejdsaftaler og holder os up-to-date med overnatningsstandarder og udviklingen af produkter, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning. I udviklingen af produkter lytter vi til tilbagemeldinger fra tidligere kunder, vores rejseledere og foretager testrejser.

Bureauet har mere end 35 års erfaring i salg af rejser til Grønland, og samlet set har vores medarbejdere på kontoret i København boet eller rejst næsten 500 år i Grønland. Tæller vi så vores fire kontorer i Grønland og også hele vores guidekorps med, skal vi nok nå op over de 1000 år, og vi kan med sindsro sige, at der ikke findes den by, bygd eller det fåreholdersted, hvor ikke mindst én af os har været! 

Vi giver dig tryghed hele vejen

Grønlands Rejsebureau er godkendt med e-mærket

Når du handler online hos os, kan du være sikker på en tryg handel. At være e-mærket betyder, at vi altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-mærkets forbruger-hotline. e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet. e-mærket er med dig hele vejen – både før, under og efter en nethandel, og e-mærkets jurister kontrollerer løbende de e-mærkede butikker, så du er sikker på, at netbutikkerne altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Skulle du få brug for hjælp, sidder e-mærkets jurister altid klar med rådgivning og svar på de spørgsmål, du måtte have.  

 

Tryghed

Vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og er IATA-agent – din tryghed for et seriøst rejsebureau. Vi er naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden.

 

Danmarks Rejsebureau Forening

Vi er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF). For at blive medlem af Danmarks Rejsebureau Forening skal vi opfylde en række kriterier for professionel kunnen og økonomi. Det er derfor et kvalitetsstempel for dig som forbruger at vide, at dit rejsebureau er medlem af DRF. Som medlem har vi blandt andet tegnet en obligatorisk udvidet ansvarsforsikring, som sikrer, at du som forbruger får en tilkendt erstatningssum udbetalt, hvis du har pådraget dig en skade, som arrangøren/bureauet er ansvarlig for. Medlemskab af DRF betyder yderligere, at vi er forpligtet til at opfylde kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet, hvis det skulle ske, at vi ikke har kunnet nå til enighed med dig om en klage.
Vi bestræber os naturligvis på, at dette ikke sker.

IATA-certificering 

Grønlands Rejsebureau er medlem af IATA (International Air Transport Association). Som certificeret IATA-agent, skal bureauet efterleve finansielle krav med hensyn til soliditet, solvens og likviditet ud over strenge krav til uddannelse af vores personale. Medlemskabet betyder, at Grønlands Rejsebureau har tilladelse til at udstede billetter til de fleste flyselskaber i verden. 

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed. Det betyder høj sikkerhed for både kunder og leverandører. Denne rating tildeles en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland-koncernen, og vi har således et robust grundlag for at levere ydelser og leve op til vores forpligtelser. Du kan derfor trygt handle med Grønlands Rejsebureau. Vi er naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden, Danmarks Rejsebureau Forening og er tillige IATA-certificeret.

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som tager hensyn til en lang række forhold. Det er blandt andet grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

Værd at vide om vores rating
Ratingen udtrykker sandsynligheden for, at en virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer. Sandsynligheden vises gennem en bogstavkode, hvor AAA er den bedste, mens C er den dårligste.

Nedenstående banner opdateres dagligt af vores eksterne partner og er således objektiv. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

En del af en unik værdikæde: Air Greenland Group

Air Greenland-koncernen

Greenland Travel er en del af Air Greenland koncernen. Det giver dig ekstra værdi som kunde, da vi har adgang til koncernens specialiserede kompetencer og et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere lokalt i Grønland.

Air Greenland Group består udover Air Greenland og Grønlands Rejsebureau af Hotel Arctic, World of Greenland og Arctic Excursions.

For vores kunder betyder dette en professionel og sikker transport og tryghed under opholdet i Grønland. Vi kan håndtere alle aspekter af din rejse – fra transport til og fra lufthavne og booking af dit hotel til planlægning af unikke udflugter.

Grønlands Rejsebureau har afdelinger i København, Sisimiut, Ilulissat og Nuuk. På grund af tidsforskellen mellem Danmark og Grønland er det især en fordel for dig, at vi har lokale samarbejdspartnere og afdelinger. 

Koncernlogoet forestiller midnatssolen, som er et naturligt fænomen i sommermånederne nord for polarcirklen. 

Air Greenland

Grønlands nationale luftfartsselskab blev etableret i 1960 under navnet ”Grønlandsfly.” Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har gennem sin levetid gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopter-service til ruteflyvning med fastvingede fly.

Flyflåden består i dag af 11 fastvingede fly og 21 helikoptere.

Air Greenland varetager internationale ruter til og fra København, Keflavik (Island) og et stort antal indenrigsruter i Grønland. Selskabets charterafdeling udfører opgaver i forbindelse med bl.a. ekspeditioner, råstofefterforskning, turismeflyvninger, eftersøgning og redning. 

Air Greenlands logo er en iskrystal, der symboliserer vores kolde og isfyldte omgivelser. Det symboliserer vores lands unikke placering.

 

 

 

 

Hotel Arctic

Hotel Arctic er et 4-stjernet hotel med 5-stjernede konferencefaciliteter i Ilulissat. Her er 90 værelser, heraf 22 i superior klassen, 21 i superior plus klassen samt ni suiter. Derudover er der to konferencesale, to møderum, restaurant, brasserie og bar. 

Hotellet har i flere år dannet ramme om store internationale konferencer; EU-topmøder og møder for amerikanske senatorer og kongresmedlemmer samt internationale koncerner. 

Hotel Arctics logo er en igloo, som er traditionelle Inuit bebyggelser, hvor man midlertidigt overnatter og får ly for vinterens vejr. 


 

 World of Greenland

World of Greenland er et partnerskab mellem Grønlands Rejsebureau A/S og Ilulissat Travel A/S. Selskabet ligger i Ilulissat og tilbyder udflugter med skib og helikopter og vandreture for byens besøgende.

Derudover servicerer selskabet krydstogtskibe og driver Ilulissat Vandrehjem, Glacier Lodge Eqi (ved Eqip Sermia), Ilimanaq Lodge og om vinteren også Igloo Lodge. 

World of Greenlands logo er er isbjerg, der ikke blot signalerer selskabets placering ved Ilulissat Isfjord, men hvordan hele vores natur er domineret af smukke gletsjere, isbjerge og selvfølgelig Indlandsisen.

Arctic Excursions

Arctic Excursions formidler oplevelser i hele Grønland. De har samlet mange af de allerbedste turoperatører, som sælger deres forskellige oplevelser via Arctic Excursions. Platformen giver derfor et godt overblik over ens muligheder for at opleve Grønland.

De er i god kontakt med deres partnere i hele landet og holder sig opdaterede om overnatningsstandarder og produktudvikling, så de altid kan give dig de bedste anbefalinger. 

Arctic Excursions logo er en hvalhale, som giver en følelse af adventure og oplevelse, og leder tankerne hen mod den store natur med et rigt dyreliv.

Greenland Travel

Greenland Travels logo forestiller nordlyset, som er et af de mest ikoniske fænomener heroppe hos os. Nordlyset symboliserer det rene og uberørte Arktis.

Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Grønlands Rejsebureau eller har brug for råd og vejledning til din rejse. Som forretningsrejsende eller hvis du vil holde ferie hjemme i Grønland.

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os