VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Mads Pihl - Visit Greenland

Forlænget weekend i Nuuk fra København

Rejs fra København

Oplev en bid af Grønland på en herlig forlænget weekend i den farverige hovedstad, Nuuk. Lyskryds, busser og masser af biler står i kontrast til livet i Grønlands mindre byer og bygder, men den fantastiske natur og den uendelige horisont sætter helt automatisk storbylivet i perspektiv.

I Nuuk er der oplevelsesmuligheder for både den naturinteresserede, den kulturelt- og historisk interesserede og for den, som elsker en hovedstads pulserende liv.

Hele året er der masser at tage sig til i Nuuk. Nationalmuseet og Nuuk Kunstmuseum har åbent hele året, lige som kolonihavnen altid er et besøg værd. Den jagtinteresserede kan med fordel vælge at rejse i september og oktober, mens der er rig mulighed for at shoppe julegaver i Nuuk Centret i november og december. Følg også med på kulturhuset Katuaqs hjemmeside og se, om der er en koncert, du ikke vil gå glip af.

Bemærk venligst
Denne rejse kan ikke forlænges eller på anden måde ændres i forhold til de angivne rejsedatoer og flytider.

Rejseprogram

På denne rejse til Nuuk har du selv mulighed for at forme dagene, som du ønsker – hvad enten du er til natur eller storbyaktiviteter, så ligger mulighederne lige uden for døren.

Bemærk også: Dette er en af de eneste ture, vi udbyder i alle sæsoner. Det er derfor ikke alle ting, du ser på billeder og i oplevelseskategorier, som du kan opleve på samme tid. Nordlys ses om efteråret og vinteren, og hvalerne er der om sommeren, for at nævne nogle eksempler. Du er velkommen til at spørge os.

Highlights

 • Shopping i Nuuk Center og mange andre butikker
 • Kultur i Katuaq og på museerne
 • Mange restauranter og cafeer
 • Sportsbegivenheder
 • Besøg venner og familie!

Inkluderet i rejsen

 • Fly og transport 2024 Fly København – Kangerlussuaq t/r Fly Kangerlussuaq – Nuuk t/r 2025 Fly København – Nuuk t/r
 • Overnatning, 4 nætter på HHE Express
 • Morgenmad alle dage
 • 2025: Transfer fra Nuuk Lufthavn til hotellet t/r
 • Alle skatter og afgifter oplyst til Greenland Travel indtil dags dato
 • 20 kilo indvejet bagage og 8 kilo håndbagage

Dagsprogrammer

2024: Dag 1 Fly København - Kangerlussuaq - Nuuk, indkvartering 2025: Dag 1 Fly København - Nuuk, indkvartering

2024
Din rejse starter i København, og her flyver du til Kangerlussuaq, hvor du lander 10.40. Senere skifter til et mindre fly, der flyver dig videre til Nuuk. Dit ophold i Kangerlussuaq kan variere alt efter hvilken dag, du rejser på. Du kan se, om der er tid til en udflugt til Indlandsisen, punkt 660, mens du venter på det næste fly. Denne udflugt er et tilkøb som du kan købe sammen med booking af din rejse.

Videre til Nuuk
Når du senere på dagen er landet i Nuuk fra Kangerlussuaq, er det videre til det dejlige Hotel HHE Express for at blive indkvarteret. Hotellet har fået miljøcertifikatet The Green Key og ligger i hjertet af Nuuk, og du har mulighed for at udforske det nærliggende område enten på arrangerede ture eller på egen hånd.

2025
Din rejse starter i København, og her flyver du til Nuuk, hvor du lander over frokost. Fra lufthavnen i Nuuk bliver du kørt til det dejlige Hotel HHE Express for at blive indkvarteret. Hotellet har fået miljøcertifikatet The Green Key og ligger i hjertet af Nuuk, og du har mulighed for at udforske det nærliggende område enten på arrangerede ture eller på egen hånd.

Dag 2-4 Ophold i Nuuk

Nuuk har meget at tilbyde dig på dit 5-dages ophold. Du har eksempelvis mulighed for at se Katuaq, som ligger midt i centrum, side om side med gode shoppingmuligheder. Du kan efterfølgende besøge den gamle bydel og kolonihavnen – og så skal du selvfølgelig ikke glemme et besøg på nationalmuseet, hovr du kan se mumierne fra Qilakitsoq. Disse mumier er så velbevarede, at man får fornemmelsen af, at tiden har stået stille. Om søndagen er der gratis adgang til Nationalmuseet.

I løbet af dit ophold kan vi også anbefale et besøg på Nuuk Kunstmuseum. Her rummer den permanente udstilling især mange malerier af den kendte Grønlandsmaler Emanuel A. Petersen (1894-1948). Husk selv at tjekke de aktuelle åbningstider, som kan variere med årstiden.

Er du mere til friluftsliv, er der masser af dejlige vandremuligheder omkring Nuuk.

Om aftenen kan du gå ud og spise på byens mange restauranter og hold endelig øje med koncerter og arrangementer i Katuaq.

Dag 5 Hjemrejse, fly Nuuk - (Kangerlussuaq) - København

5 skønne dage er ved at være ved vejs ende, og turen går tilbage til København.

I 2024 er der ophold i Kangerlussuaq på 4-5 timer. Du kan bruge tiden til at tage på sightseeing i området eller tundra safari. I 2025 flyver I direkte til København fra Nuuk.

Pris og booking

Rejse nr. 6006
Januar til december

5 dage/4 nætter
Afrejse fra København

Pris per person fra kr. 8.545.

Vores ture kan laves fra alle byer i Grønland! Skriv eller ring og spørg om priser.

Individuel rejse

BEMÆRK: Det er desværre ikke muligt at booke direkte på vores grønlandske side for tiden. Hvis du vil booke turen, bliver du dirigeret til vores danske hjemmeside for turister. Her kan du booke.


Flytider (lokaltid):

2024

 • Herefter afrejse fra København kl. 10.00.
 • Hjemkomst i København kl. 20.15.

Undtagen på følgende afgange:

18. april, 30. maj, 18. juli, 8. og 22. august 2024

 • Afrejse fra København kl. 11.40
 • Hjemkomst til København kl. 20.25

24. oktober 2024

 • Afrejse fra København kl. 09.00
 • Hjemkomst til København kl. 20.25

OBS: Der er ophold i Kangerlussuaq begge veje. Bemærk venligst, at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

 

2025

 • Afrejse fra København kl. 10.45 med ankomst i Nuuk kl. 12.35.
 • Hjemrejse fra Nuuk kl. 12.10 med ankomst i København 19.30.

Bemærk også: Denne rejse kan ikke forlænges eller på anden måde ændres i forhold til de angivne rejsedatoer og flytider.

Praktisk information

Ikke inkluderet

 • Øvrige måltider, udover morgenmad
 • 2024: Transfer fra Nuuk Lufthavn til hotellet t/r
 • Udflugter
 • Rejseforsikringer

Håndbagage
Max. mål på håndbagage: 55 x 40 x 23 cm

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis gerne til rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Staycation - Ferie i Grønland

Vi sælger ikke kun rejser, men også tryghed. Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. Den fokus og viden giver vores kunder tryghed. Hele vejen.

Foto: Lisa Michele Burns - Visit Greenland

Har du spørgsmål? Kontakt en af vores rejsespecialister.

Book din rejse hos os. Skriv til os, hvornår du gerne vil rejse, så ser vi på mulighederne. Du er også velkommen til at ringe på 70 11 07.

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os