VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Filip Guelda - Visit Greenland

Hoteller i Aasiaat

Hotel Søma Aasiaat

Hotel Søma Aasiaat er et virkelig hyggeligt familiehotel med 52 værelser i fire forskellige kategorier. Værelserne er fordelt mellem en hovedbygning og et anneks tæt på hinanden. Der er døgnåben café og mulighed for fuld pension. Hotel Søma Aasiaat er klassificeret med 3 hotelstjerner. I hovedbygningen er der to Superior-værelser, hvor komforten i top. Der er designermøbler, stort badeværelse, køleskab, 32” satellit TV med mere, og der er selvfølgelig havudsigt.

Der er 18 Standard PLUS værelser, som er moderne værelser, indrettet med lækre designermøbler, 32” satellit TV, elkedel med kaffe og te og et stort, lyst badeværelse. På dobbeltværelserne er der mulighed for en ekstra opredning.

De 18 standardværelser er lyse og har eget toilet og bad, 28” satellit TV og elkedel med kaffe og te. De er fordelt på hovedbygningen og annekset. (TV på standardværelserne i annekset har ikke satellit kanaler).

Skal du være der i længere tid, kan vi også anbefale Hotel Søma Aasiaat otte bed & breakfast-værelser i annekset eller en af de tre dejlige 3-rums hotellejligheder, som alle er udstyret med the-køkken, hvor der er 2 kogeplader, mini ovn, el-kedel og service til 4 personer.

 

Foto: Hotel SØMA Aasiaat
Foto: Aningaaq Carlsen - Visit Greenland
Foto: Hotel SØMA Aasiaat

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os