VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Foto: Rebecca Gustafsson - Visit Greenland

Hoteller i Nuuk

Hotel Hans Egede

Hvis du vil forkæle dig selv, skal du bo centralt på det 4-stjernede Hotel Hans Egede, hvor du fra byens bedste restaurant, Sarfalik, på femte sal har en totalt skøn udsigt. Herfra kan du se hele Nuuks centrum, de nærliggende fjelde og fjorden.  

Hotel Hans Egede er et af de største hoteller i Grønland, og det er en endeløs strøm af folk fra hele verden, der besøger Grønland på forretningsrejse eller fornøjelsestur. Hotellet har ikke mindre end to restauranter og en café og huser også en stor konferenceafdeling.  

Værelserne findes i fem standarder fra budget og standard over Polar Class til suiterne, så du kan vælge, hvor godt du skal bo. Alle værelser lige fra budgetværelset er inklusive morgenmad og har fladskærms-tv med gratis tov og radio, wifi og lækre Jensen Senge, og selvfølgelig er der mere og mere inkluderet, jo højere kategori, du vælger. Hotellet har også 15 dejlige 2-3 værelses lejligheder i nærheden. 

Foto: Hotel Hans Egede
Foto: Hotel Hans Egede
Foto: Rebecca Gustafsson - Visit Greenland

Hotel Hans Egede Express

Hotel Hans Egede Express er et 2-stjernet lavprishotel meget centralt placeret i Nuuk. HHEE er ejet af Hotel Hans Egede og er centreret om funktionalitet og design, og alle værelserne er indrettet med fladskærms-tv og gratis wifi. 

Hotellet er har 108 værelser i fire forskellige kategorier, Express, Family, Pluss og Sea. Der er morgenmadsrestaurant på hotellet, og ligger i nærheden af alle centrums mange restauranter, så der er aldrig langt til et sted med frokost eller middag. 

Foto: HHE Express
Foto: HHE Express
Foto: HHE Express

Hotel Søma Nuuk

Det 3-stjernede Hotel Søma Nuuk har 43 værelser i fire forskellige kategorier  – Superior, Standard PLUS, Standard og økonomiværelser. Derudover er der fem Bed & Breakfast værelser, så der er noget for alle.  

Mange af værelserne findes med både enkelt- og dobbeltseng. Superiorværelser er store og lyse med tv, trådløst netværk, telefon, bad og toilet. De 12 standard Plus-værelser er også store og lyse med ovennævnte faciliteter. Standard-værelser er moderne og velholdte med tv, telefon, trådløst netværk, bad, toilet og nyt inventar. Der er også en hotellejlighed med plads til seks, hvis du har familien med. 

Cafeen på Sømandshjemmet er som en dagligstue både for dem, der obr der, og mange, som kommer dagligt for at spise eller få en kop kaffe. Der er gratis wifi overalt på hotellet, hvadenten du er overnattende gæst eller kommer for en hurtig snak eller snak. Sømandshjemmet i Nuuk har også fine mødefaciliteter for op til 50 personer, og derudover sætter Sømandshjemmet en stor ære i at leve op til bæredygtighedsprincipper.  

Foto: Hotel SØMA
Foto: Aningaaq Carlsen - Visit Greenland
Foto: Hotel SØMA

Inuk Hostel

Inuk Hostel er et superhyggeligt hostel, der ligger nær vandkanten med en glimrende udsigt til Sermitsiaq. Inuk Hostel er centreret om Café Inuk, hvor der både er cafe, mødefaciliteter og mad, prepareret af grønlandske specialiteter som rensdyr, får og fisk. Om sommeren kan du komme med ned til stranden og spise fisk på traditionel, grønlandsk manér. Inuk ligger ikke centralt, men der er kun 20 minutters gang til  centrum, og udsigten er det værd! 

Omkring cafeen ligger fire hytter, der er bygget efter et typehusforslag for Grønland fra 1930’erne, og det giver en helt speciel stemning. Der er opholdsstue med tv i hver hytte. Der er tre hytter med med fire værelser og en hytte med to værelser, og alle har de en fantastisk udsigt og gratis wifi for gæsterne. 

Foto: Rebecca Gustafsson - Visit Greenland
Foto: Inuk Hostel
Foto: Inuk Hostel

Hotel Nordbo

Hotel Nordbo byder på 23 moderne og hyggelige hotellejligheder på Vandsøvej. Det er ikke i centrum, så der er dejligt roligt, og alligevel tager det kun 10 minutters gang at nå til Nuuks midtpunkt med alle restauranterne og forretningerne. 

Hotel Nordbo ligger i en samling bygninger med udsigt over Nuuk Centrum og lejlighederne er nyrenoverede med nye vinduer, inventar og eget bad/toilet og eget veludstyret køkken 

Mange af lejlighederne har eget soveværelse og nogle endda både stue og spisekøkken. Der er lagt vægt på at skabe en hjemlig stemning, så det er et godt valg for længere ophold. Nordbo har også eget vaskeri af samme grund. 

Lejlighederne kommer i fem kategorier:  Studiolejligheder, 2- værelses lejlighed til helholdsvis 2, 3 og 5 personer, og så er der superiorværelser med en 1 ½ mands seng, veludstyret køkkenafsnit og et stolearrangement.  

Foto: Hotel Nordbo
Foto: Hotel Nordbo
Foto: Hotel Nordbo

Hotel Aurora

Hotel Aurora er det nyeste skud på hotelstammen i Nuuk. Det er et boutique-hotel, der ligger i det gamle industrikvarter, men dog ikke længere end man kan gå til cedntrum på 10-15 minutter. På den måde minder det om de mange hoteller, der er sprunget op i de mere autentiske bydele i Europas storbyer. 

Hotel Aurora har 19 dobbeltværelser, 12 komfort familieværelser og et enkelt enkeltværelse. Alle værelser kommer med eget bad og toilet og der er gratis morgenmad i det store spise- og loungeområde. Det er også muligt at få enkle frokost- og middagsretter. 

Hotel Aurora råder også over flere hostels og lejligheder i Nuuk.  

Foto: Hotel Aurora
Foto: Hotel Aurora
Foto: Hotel Aurora

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os