Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Rejseforsikringer

Husk at pakke rejseforsikringen med i bagagen

Er du forsikret, hvis du bliver akut syg op til din rejse, vejret forhindrer dit fly i at komme afsted og du har en rejse videre eller uheldet er ude på din ferie? Er du i tvivl, så lad os hjælpe dig, så du er sikker på, at du har de rigtige rejseforsikringer med på din rejse.

Grønlands Rejsebureau anbefaler altid, at du har dine rejseforsikringer på plads, inden du tager på en rejse. Rejser du for en virksomhed, bør du undersøge, hvordan du er forsikret. Som oftest er du forsikret gennem din arbejdsgiver. Rejser du privat, skal du derimod selv sørge for at tegne de nødvendige forsikringer. Vi hjælper dig naturligvis med rådgivning i forbindelse med din rejse.

Lad os hjælpe dig

Vi rådgiver hver dag mange af vores rejsende om valg af rejseforsikringer og vi ved, hvad du har brug for. Spørg os gerne om rejseforsikringer – også hvis du er i tvivl, om du allerede er dækket af din indboforsikring. Vi kan sørge for, at du får de rette rejseforsikringer med i bagagen, så du er godt sikret, hvis det går galt. For det meste går det godt på din rejse, men hvis uheldet er ude, så kan det blive en dyr og rodet affære, hvis du ikke har dine rejseforsikringer i orden.

Læs mere om de forskellige rejseforsikringer her.

 

Europæiske Alarmcentral

Grønlands Rejsebureau formidler forsikringer via Europæiske Rejseforsikringer. Det gør vi, fordi det fungerer, når uheldet er ude – hver gang.

Hvis du er i udlandet og har tegnet forsikring via Europæiske og har brug for hjælp med det samme, kan du enten kontakte Europæiske AlarmCentral på tlf. +45 70 10 90 30 (døgnåben) eller deres lokale Service Kontorer. Hvis du er kommet hjem fra din rejse, kan du enten anmelde skaden online eller anmelde skaden til Europæiske på tlf. +45 33 25 25 25.

Læs betingelserne her:

>> Rejseforsikring Grønland betingelser