Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Rejse-Apps

Det er blevet noget lettere at rejse med årene, hvor alle dine dokumenter efterhånden kan samles på din mobil og du ikke fysisk skal rejse rundt med billetter og print. Der er flere rejseapps, du kan downloade til din mobil – her er tre forslag.

Club Timmisa
Air Greenland har en klub-app, Club Timmisa, hvor du kan registrere dig på. Som medlem får du en lang række fordele, tilbud og services. I deres app får du også overblik over og relevant information om dine rejser. Appen er på grønlandsk, dansk og engelsk.
Læs mere her.

Check My Trip
Med denne app får du overblik og relevant information om dine rejser, specielt hvis du skal med andre flyselskaber end Air Greenland. Appen er på engelsk.
Læs mere her.

Cytric til NAIA-brugere
Hvis du er bruger af vores bookingportal NAIA, kan du downloade app’en cytric. App’en er let anvendelig og har gode funktioner. Her får du overblik over dine rejser, link til check-in, og du kan booke dit hotel og leje en bil under rejsen, hvis du skulle have glemt det hjemmefra. Appen er på engelsk og tysk. Kontakt NAIA-support, hvis du vil have adgang til cytric.
Skriv til os.