Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til din erhvervsrejse, fritidsrejse eller flybillet – eller ønsker at vide mere om fordelene ved at være erhvervskunde hos Grønlands Rejsebureau.

E-mail:

Grønland
Privatrejser: booking@greenland-travel.gl
Erhvervsrejser: erhverv@greenland-travel.gl

Danmark
Billetter og Erhvervsrejser: erhvervcph@greenland-travel.dk

_______________________________________

Åbningstider på hverdage.
Telefontid 8.00-16.00

Telefonnr: +299 70 11 07

Personlig henvendelse: 10.00-15.00
Lukket i weekenden

_______________________________________

NB: Vores kunder kan komme i kontakt med os 24 timer i døgnet på vores vagttelefon ved akut behov (mod gebyr dkr 650,-).
Vagttelefon:
Åben 24 timer i døgnet – ring på +299 55 22 93

_______________________________________

Erhvervsafdelingen i Danmark (København)

Telefonnr: +45 33 13 10 11

_______________________________________

Medarbejdere i Nuuk

Mari Louise Nissen

Branch Manager

Mari har ansvaret for alle vores afdelinger i Grønland. Udover administrative og personaleopgaver, så er Mari meget optaget af, at Grønlands Rejsebureau er et godt sted at arbejde og at vi har en ansvarlig CSR-politik.

Ring direkte på: +299 34 85 72

Susan Gudmundsdottir Johnsen

Teamleder | Erhvervsrejser

Susan, eller Susi i daglig tale, har været i rejsebranchen siden 1996. Hun er uddannet rejsekonsulent og i dag teamleder i Erhverv i Grønland. Susi har mange års erfaring med salg og planlægning af erhvervsrejser, og hun kender rejsebranchen ind og ud.

Ring direkte på: +299 34 85 73

Mirjam Johannesen

Teamleder | Gruppe- og Privatrejser

Mirjam startede hos Grønlands Rejsebureau i 2014, og er i dag teamleder for gruppe- og privatrejseafdelingen. Mirjam har gennem årene håndteret erhvervsrejser, grupperejser og privatrejser.

Ring direkte på: +299 34 85 77

Arnatsiaq Lynge Martens

Rejsekonsulent

Arnatsiaq har været i turisme- og rejsebranchen siden 2008 og arbejder med grupperejser til dagligt på vores kontor i Nuuk. Arnatsiaq elsker at rejse rundt i verden og vil helst være ude i naturen i sin fritid.

Ring direkte på: +299 34 85 83

Laura Steenholdt Broberg

Rejsekonsulent

Laura startede hos Grønlands Rejsebureau i 2023 og arbejder til dagligt med erhvervs- og privatrejser på kontoret i Nuuk.

Ring direkte på: +299 348574

Viviana Kreutzmann

Rejsekonsulent

Ring direkte på: +299 34 85 71

Iluuna Fencker Holm

Rejsekonsulent

Iluuna er vokset op i Kangerlussuaq og i rejsebranchen. Hun startede i Kangerlussuaq som trafik-assistent-sommerhjælper i 2009 og har bevæget sig videre i rejsebranchen derfra. Hun bruger meget af sin fritid med sin familie, og nyder at strikke.

Ring direkte på: +299 348581

Kulunnguaq Mølgaard-Motzfeldt

Rejsekonsulent

Kulunnguaq er født og opvokset i Nuuk. Til dagligt sidder hun som rejsekonsulent i Nuuk, og er med til at servicere både erhvers- og privatkunder. Kulunnguaq har en uddannelse som projektleder og går højt op i at vores kunder får en god service, samt er hun lidt af en perfektionist når det kommer til sig selv og hendes opgaver.

Ring direkte på:

Lykke B. Funch

NAIA Support | Rejsekonsulent

Lykke arbejder primært med vores NAIA Support, erhvervskunder og større grupper.

Ring direkte på: +299 34 85 78

Niels Peter Johnsen

NAIA Support | Rejsekonsulent

Niels Peter er født og opvokset i Grønland. Han startede hos Grønlands Rejsebureau i 2021 som sommerhjælper og arbejder nu til dagligt med NAIA Support i erhvervs-afdelingen.

Ring direkte på: +299 34 85 79

Medarbejdere i Nuuk (bosat i Danmark)

Christina Busk Larsen

Rejsekonsulent

Christina bor i Danmark, men er opvokset og har boet det meste af sit liv i Grønland og taler flydende grønlandsk og dansk. Christina kom fra hotelbranchen til rejsebranchen i 2000 og går højt op i at give sine kunder en god oplevelse og tryghed på rejsen. Til dagligt arbejder hun primært med erhvervskunder i Grønland og også Danmark, men har også en del erfaring med at sælge privatrejser.

Ring direkte på: +299 38 30 74

Camilla Siezing

Teamleder | NAIA Support | Billetkontor

Camilla startede som rejsekonsulent hos os i 2000 og har siden været lidt rundt i branchen i forskellige stillinger. Camilla er nu tilbage hos os og er blevet teamleder. I fritiden går Camilla meget op i sine børns fritidsaktiviteter og er aktiv i foreningsarbejde. Hun har været med til at opstarte en grønlandsk forening på Bornholm, er kasserer i Upernavik-foreningen og er for nyligt valgt til formand i Fællesforeningen Inuit, paraplyorganisationen for grønlandske foreninger i Danmark.

Ring direkte på: +299 34 85 84

Medarbejdere i Ilulissat

Marianne Thomsen

Rejsekonsulent, Ilulissat

Marianne Thomsen er vores afdeling i Ilulissat, hvor hun servicerer både private og erhvervskunder i Ilulissat.

Ring direkte på: +299 94 75 45

Sara Fly

Rejsekonsulent, Ilulissat

Sara har været hos Grønlands Rejsebureau siden 2021 og håndterer erhvervsrejser. Sara er født og opvokset i Narsaq i Sydgrønland og bor nu i Ilulissat sammen med sine to drenge og mand.

Ring direkte på: +299 94 75 41

Medarbejdere i Sisimiut

Arnatsiaq Rosing Heilmann

Rejsekonsulent, Sisimiut

Arnatsiaq er rejsekonsulent og håndterer både privat- og erhvervskunder. Udover at være rejsekonsulent er hun også den hurtigste langrendsløber hos Grønlands Rejsebureau.

Ring direkte på: +299 86 75 32

Juliane Lennert

Rejsekonsulent, Sisimiut

Juliane servicerer både erhvervs- og privatkunder og har mange faste kunder, som er glade for hendes rådgivning og altid effektive rejseplanlægning. Juliane har vandret turen fra Sisimiut til Kangerlussuaq på kun tre dage.

Ring direkte på: +299 86 75 34

Medarbejdere i København (Erhvervsafdelingen)

Helle Bach

Teamleder | Commercial Sales Manager | Erhverv

Helle har arbejdet med erhvervsrejser til og i Grønland siden 1991 og boet i Nuuk igennem 8 år. Hun elsker at være i Grønland hvor hun hver gang nyder at møde både kunder og gode venner. Hvis Helle ikke er i Grønland, er hun at finde på kontoret på Christianshavn.

Ring direkte på: +45 3376 6229

Nadja Mernøe

Rejsekonsulent | Erhverv

Nadja har været hos Grønlands Rejsebureau siden 2018 og har mange års erfaring med salg og planlægning af erhvervsrejser over hele verden.

Ring direkte på: +45 3376 6224

Rikke Baunsgaard Poulsen

Rejsekonsulent | Erhverv

Rikke er det nyeste skud på stammen i vores erhvervsafdeling i København, men har med næsten 20 års erfaring fra rejsebranchen er vores kunder altid i trygge hænder når de er i kontakt med hende.

Ring direkte på: +45 3316 6232

Gitte Tabo

Rejsekonsulent | Billetter

Gitte startede som elev i Rejsecenter i 1987. Siden da har hun altid været en ekspert med alt der indeholder billetter og er en stor del af vores billetkontor hos Grønlands Rejsebureau. I sin fritid elsker hun at at lave god mad og at gå lange ture i den skønne danske natur med sin hund.

Ring direkte på: +45 3376 6242

Erling Heilmann

Rejsekonsulent | Billetter

Erling er født og opvokset i Nuuk og har boet i Danmark de sidste 18 år. Arbejdsområder for Erling er systemopsætning i vores erhvervsportal NAIA. Erling er også en stor support for billetkontoret med udstedelser/refunderinger samt andre opgaver der inkluderer billetter.

Ring direkte på: +45 3376 6238

Tina Delin Mogensen

HR-Manager | Corporate Key Account Manager

Tina har været ansat siden 1985 og er vores HR-chef og forretningsudviklingschef. I sin fritid nyder hun at strikke og så løber hun også lange strækninger, helst på indlandsisen. Tina passer godt på os i Grønlands Rejsebureau og alle vores kunder.

Ring direkte på: +45 3376 6226

Her finder du os

Nuuk
Aqqusinerssuaq 3A
3900 Nuuk

Ilulissat
c/o Hotel Arctic
Mittarfimmut Aqq.
3952 Ilulissat

Sisimiut
Aqqusinerssuaq 86
3911 Sisimiut

Hovedkontor i København

Peter Bastrup / Administrerende direktør

Vores hovedkontor ligger nær Nordatlantens Brygge i København i Danmark og vi har desuden en erhvervsafdeling i Aalborg.

København
Wilders Plads 13A, 1
1403 København K