Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Ledige stillinger

Vi slår løbende ledige stillinger op her på siden

Er der der et opslag, der matcher dig og din profil? Så send os meget gerne din ansøgning og dit CV. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Aktuelle stillinger

 

Vi søger nye rejserådgivere i Greenland Travel

Vi har supertravlt og derfor brug for flere kolleger til vores salgsteam og kontorer i Nuuk, Sisimiut, Ilulissat eller København. Har du lyst til at være en af dem?

Hos os er kunden i centrum, og du skal i samarbejde med dine kolleger kunne levere professionel rådgivning og service i særklasse. Du skal derfor arbejde godt med både kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Vi tilbyder til gengæld en altid spændende og travl arbejdsdag!

Dine primære arbejdsområder

  • Rådgivningsarbejde via telefon og mail
  • Reservation af fly, hoteller, billeje, forsikringer mv.
  • Koordinering af større rejsearrangementer
  • Kunderådgivning og servicering på højt niveau
  • Kontakt til alle vore leverandører

Fra dig ønsker vi, at

  • Du er motiveret til at levere professionel rejserådgivning og service
  • Du behersker grønlandsk, dansk og engelsk
  • Du trives med, at et job i rejsebranchen ikke altid er et 8.00 – 16.00 job.
  • Du er udadvendt og kan arbejde struktureret og målrettetDu har en passion for kundeservice og kan overholde aftaler

Hvis du udover at have rejsebureauerfaring også er superbruger i Amadeus & Focal Scope og have kendskab til Office 365 og Microsoft Dynamics -Axapta 2009, ville det være fantastisk!

Dine muligheder

Vi kræver fleksibilitet af vore medarbejdere, men fleksibiliteten går selvfølgelig begge veje. Det skal være udviklende, sjovt og udfordrende at arbejde hos os. Vi tilbyder dig derfor at arbejde hos os i et uformelt miljø og med rigtigt gode muligheder for selv at præge og udvikle jobbet.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensionsordning. Løn forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer og din erfaring. Du refererer til Bureauchef i Nuuk, Mari Louise Nissen. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Mari på +299 34 85 72.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og foto, som du bedes sende til vores HR-chef Tina Mogensen på TM@greenland-travel.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

 

Om os

Grønlands Rejsebureau leverer rejseløsninger til erhvervskunder i Grønland og i Danmark. Desuden leverer vi pakkerejser og individuelle rejser til turister som ønsker at opleve Grønland. Begge forretningsområder er i vækst.

Vi servicerer hele Grønland, både de offentlige og private virk somheder. Vi er en sund og samfundsorienteret virksomhed med fokus på værdier og gode langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Vi er 45 dedikerede og kompetente medarbejdere fordelt på vores kontorer i København, Aalborg, Nuuk, Sisimiut og Ilulissat.

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland – koncernen.

Vi glæder os til at høre fra dig!