Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Om denne hjemmeside

Vi gør et stort arbejde ud af at sørge for, at vores information på hjemmesiden er korrekt og opdateret. Vi tager dog forbehold for slåfejl og lignende fejl.

Det indhold, der findes på vores hjemmeside, tilhører Grønlands Rejsebureau. Gengivelse af dette i kommercielt henseende må kun ske med tilladelse fra Grønlands Rejsebureau.

Fotorettigheder

Billeder på denne hjemmeside og rettigheder hertil ejes af Grønlands Rejsebureau, eller den angivne fotograf eller organisation, som har stillet dem til rådighed. Det er ulovligt at bruge billeder fra hjemmesiden uden aftale med Grønlands Rejsebureau, fotografen eller ejeren af billedet. Ved brud på dette, kan man blive retsforfulgt og dømt til at betale store bøder.

En særlig tak

Vi vil gerne takke dem, som har bistået os med fantastiske billeder og spændende information fra alle Grønlands skønne kroge.

Vi er specielt taknemlige for vores store netværk af talentfulde fotografer og deres lyst til at dele deres billeder med os, herunder også en stor tak til Visit Greenland.

Vi vil også gerne give en særlig tak til alle vores samarbejdspartnere, vores rejseledere, kollegaer, samt de turistforeninger vi er en del af.

Vi har et stærkt netværk at trække på, hvilket er en kæmpe styrke for hele organisationen.