Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Staycation

Her er vores aktuelle staycation-ture i Grønland. Husk at du kan få coronarabat på dine ture i Grønland!

Du kan få coronarabat på din tur. Rabatten fratrækkes den pris, du ser på vores pakketure på hjemmesiden (med undtagelse af vores weekendtur til Ilulissat). Du kan under de enkelte ture se, hvilke rabatmuligheder, der er. Hvis du vil have skræddersyet en tur, giver vi dig også en pris med coronarabat!

Coronarabatten er på op til 500 kroner pr. nat for et hotelværelse (i højst 7 dage og maksimalt 75 % af prisen). Der er også coronarabat på op til 300 kroner på oplevelser og udflugter (dog maksimalt 30 % af udflugtens pris pr. person).

Coronarabatten er gældende til 30 dage efter Naalakkersuisut ophæver den indførte 5-dages karantæne ved indrejse til Grønland, dog senest 30. juni, 2021.

Weekend i Ilulissat
4 dages staycation i Ilulissat med fly t/r fra Nuuk

Har du fire dage til overs, og trænger du til store oplevelser og rigtig forkælelse på Hotel Arctic, så er du havnet det rette sted. Du rejser ved middagstid på udrejsedagen og flyver først hjem om eftermiddagen på den sidste dag. Du får altså masser af tid til oplevelser.

Fra
4.495
Hundeslædetur i Qasigiaanguit
4 dage med 2-dages hundeslædetur med overnatning i hytte i Diskobugten

På denne tur skal du til Qasigiannguit og opleve en 2-dages hundeslædetur, hvor I overnatter i en hytte i ødemarken ved Tasiusaq-fjorden. Du kommer til at opleve en rigtig arktisk vinter nord for Polarcirklen, hvor nordlyset forhåbentlig danser over det øde landskab.

Fra
14.895 - coronarabat fratrækkes!
Hundeslædeekspedition
5 dage med 3-dages hundeslædeekspedition i Diskobugten

På vores længste slædeekspedition kommer du til at overnatte både i hytte og i opvarmet telt. Denne tur giver dig den helt unikke oplevelse at komme med på hundeslædeekspedition. Du kommer til at opleve en rigtig arktisk vinter nord for Polarcirklen, hvor nordlyset forhåbentlig danser over det øde landskab.

Fra
18.945 - coronarabat fratrækkes!
Sisimiut Staycation
Adventure og afslapning i Sisimiut – Nordlysets og vinterens land

Tag med os til Grønlands action-paradis! Nogle gange er det skønt at komme væk fra det hele og blive kræset om. Tage en beslutning om at prøve noget andet og få en masse forrygende oplevelser. Vores aktive rejse til Sisimiut giver dig disse muligheder.

Fra
10.845 - coronarabat fratrækkes!
Kangerlussuaq 4 dage all-inclusive
Adventure staycation ved Indlandsisen

På vores nye 4-dages rejse til Kangerlussuaq kommer du til at opleve is på mange måder – ikke mindst ved at komme op at gå på selve Indlandsisen. Derudover skal du også til barbecue ved Russell Gletsjer, på isfiskeri, hundeslædetur og så kan du være heldig at opleve moskusokser og rensdyr.

Fra
9.259 - coronarabat fratrækkes!
Camp Ice Cap i Kangerlussuaq
Weekend ved Indlandsisen med Camp Ice Cap Adventure

På denne 4-dages tur til Kangerlussuaq får du en oplevelse, det er de færreste mennesker forundt: En overnatning på Indlandsisen! Du kommer til at overnatte i en camp med ekspeditionstelte ude i dette enorme islandskab.

Fra
8.100 - coronarabat fratrækkes!
Påske i Ilulissat
Oplev alt det, som Nordgrønland har at byde på: Hundeslæde, isbjerge, vandreture og smukke sejlture

Sammen med Hotel Arctic byder vi på en oplevelsesrig Påske i Ilulissat. Her kan du nyde din påske i fred og ro eller hygge med vennerne over en skøn påskefrokost. På denne rejse fra Nuuk flyver vi dig til isfjeldenes hovedstad Ilulissat, hvor de store indtryk og oplevelserne findes lige uden for døren.

Fra
Fra 7.995