Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Staycation

Her er vores aktuelle staycation-ture i Grønland. Husk at du kan få coronarabat på dine ture i Grønland!

Du kan få coronarabat på din tur. Rabatten fratrækkes den pris, du ser på vores pakketure på hjemmesiden (med undtagelse af vores weekendture til Ilulissat). Du kan under de enkelte ture se, hvilke rabatmuligheder, der er. Hvis du vil have skræddersyet en tur, giver vi dig også en pris med coronarabat!

Coronarabatten er på op til 500 kroner pr. nat for et hotelværelse (i højst 7 dage og maksimalt 75 % af prisen). Der er også coronarabat på op til 300 kroner på oplevelser og udflugter (dog maksimalt 30 % af udflugtens pris pr. person).

Coronarabatten er gældende til 30 dage efter Naalakkersuisut ophæver den indførte 5-dages karantæne ved indrejse til Grønland, dog senest 30. juni, 2021.

Weekend i Ilulissat - efterår og forår
4 dages staycation i Ilulissat med fly t/r fra Nuuk

Har du fire dage til overs, og trænger du til store oplevelser og rigtig forkælelse på Hotel Arctic, så er du havnet det rette sted. Du rejser ved middagstid på udrejsedagen og flyver først hjem om eftermiddagen på den sidste dag. Du får altså masser af tid til oplevelser.

Fra
4.495
Sommer-staycation i Ilulissat
4- eller 5-dages staycation i Ilulissat med fly t/r fra Nuuk

På denne rejse fra Nuuk flyver vi dig til isfjeldenes hovedstad Ilulissat, hvor de store indtryk og oplevelserne findes lige uden for døren. Midnatssol, hvaler, isfjelde og UNESCO Verdensarv er indenfor rækkevidde!

Fra
5.445
Sisimiut Staycation
Adventure og afslapning i Sisimiut

Tag med os til Grønlands action-paradis! Nogle gange er det skønt at komme væk fra det hele og blive kræset om. Tage en beslutning om at prøve noget andet og få en masse forrygende oplevelser. Sisimiut venter!

Fra
4.875 - coronarabat fratrækkes!
Camp Ice Cap i Kangerlussuaq
Weekend ved Indlandsisen med Camp Ice Cap Adventure

På denne 4-dages tur til Kangerlussuaq får du en oplevelse, det er de færreste mennesker forundt: En overnatning på Indlandsisen! Du kommer til at overnatte i en camp med ekspeditionstelte ude i dette enorme islandskab.

Fra
7.025 - coronarabat fratrækkes!
Påske i Ilulissat 2022
Oplev alt det, som Nordgrønland har at byde på: Hundeslæde, isbjerge, vandreture og smukke sejlture

Sammen med Hotel Arctic byder vi på en oplevelsesrig Påske i Ilulissat. Her kan du nyde din påske i fred og ro eller hygge med vennerne over en skøn påskefrokost. På denne rejse fra Nuuk flyver vi dig til isfjeldenes hovedstad Ilulissat, hvor de store indtryk og oplevelserne findes lige uden for døren.

Fra
Fra 7.995
Sommerens varme i Sydgrønland
Grønne enge, turkise isfjelde, forrevne klipper, varme kilder

Sydgrønland er noget helt for sig selv – og det bedste er, at du ikke behøver at vælge, for med båd når du let fra et sted til et andet. Du kan vandre, opleve et fåreholdersted, fiske, se nordboernes forladte Østerbygd ved Igaliku og tage på byvandring i Qaqortoq.

Fra
9.995 - coronarabat fratrækkes!
Lang weekend i Sisimiut
Lang weekend i Sisimiut med adventure og aktiviteter

Tag på vandring i Sisimiuts bagland, prøv en bådtur, besøg det spændende museum, gå på cafe i kulturhuset Taseralik eller gå rundt i byen, hvor det hele tiden går op og ned – og besøg slædehundene.

Fra
5.275 - coronarabat fratrækkes!
Aktiv ferie i Sisimiut
Sisimiut med gang i den: Inklusive fire spændende udflugter!

Der er masser af aktiviteter i denne pakketur, så hele familien eller dig og kæresten kan samles om gode oplevelser. Vi har sammen med Hotel Sisimiut lavet nedenstående program, så du får mulighed for at komme ud i vores skønne, grønlandske natur på fire spændende udflugter, og så skal du flere gange i spa!

Fra
10.100 - coronarabat fratrækkes!
Aktiv ferie i Sydgrønland
5 dage i Narsarsuaq og skønne Igaliku

Sydgrønlands blå isbjerge og den smukt placerede bygd Igaliku er nogle af højdepunkterne på denne tur. Igaliku ligger i noget af det grønneste og mest frodige Grønland.

Fra
9.995 - coronarabat fratrækkes!
Adventure nord for Polarcirklen
11 dage med fantastiske oplevelser ved Kangerlussuaq, Ilulissat, Sisimiut og i Diskobugten

Dette er vores store staycation-tur, der er i sin helt egen superliga! Den består af mange elementer fra vores andre staycationture, der så er samlet i én stor pakke, så du får tonsvis af oplevelser i Ilulissat, Sisimiut og på Indlandsisen ved Kangerlussuaq.

Fra
25.775 - coronarabat fratrækkes!
Forlænget weekend i Nuuk
Rejs fra Sisimiut

Oplev Nuuk på en fed, forlænget weekend. Denne rejse er ideel, hvis du skal besøge venner eller familie, og der er altid masser af kultur og oplevelser i Nuuk.

Fra
4.875 - coronarabat fratrækkes!
Forlænget weekend i Nuuk
Rejs fra Ilulissat

Oplev Nuuk på en fed, forlænget weekend. Denne rejse er ideel, hvis du skal besøge venner eller familie, og der er altid masser af kultur og oplevelser i Nuuk.

Fra
4.975 - coronarabat fratrækkes!