VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

NAIA - Interview med en superbruger

Interview med Laila Jakobsen NAIA er Greenland Travels online bookingsystem til erhvervslivet, hvor du selv som virksomhed nemt kan booke alle dine rejsearrangementer. Vi har taget en snak med Laila Jakobsen fra GUX i Aasiaat om systemet.

Naalakkersuisut/Grønlands Selvstyre valgte efter en udbudsrunde i 2018 Greenland Travel til at stå for en stor del af de offentlige rejsebookinger, så mange steder skulle man fra 1. januar 2019 vænne sig til at bruge NAIA. Det gjaldt også GUX i Aasiaat, hvor Laila Jakobsen er kontorfuldmægtig og har ansvaret for booking af rejser til ansatte og elever. Laila har rigtig mange års erfaring med booking af rejser, blandt andet fra sin tid hos Arctic Umiaq Line, da de havde kontor i Aasiaat, så hun kender det grønlandske trafiksystem rigtigt godt.

”Det har været nemt at komme i gang med NAIA, og man vænner sig nemt til systemet” siger Laila i dag. ”Ved at bruge NAIA booker man en plads med det samme, og skal ikke vente på, at der kommer en bookingbekræftelse. Man sparer også gebyr ved at gøre det selv.”

 

 

GUX Aasiaat bruger NAIA til XX % af deres bookinger, så det er ikke tilfældigt, at vi valgte at spørge Laila. Vores NAIA support besøgte Laila i oktober, og det er vores ønske at nå ud til så mange som mulige NAIA-kunder årligt. Det har Covid ikke gjort nemmere, men der er håb forude. Vi spurgte selvfølgelig til fordele og ulemper:

”Vi bruger mest fullservice, når vi skal købe skibsbilletter, da det er nemmere for os bogføringsmæssigt. Når vi køber skibsbilletter med mastercard, så skal vi ompostere bagefter, så der er fullservice en fordel, så vi ikke skal ompostere.

Eneste ulempe ved NAIA er, når man booker til børn, da man skal have rettet billetprisen og have tilføjet børnemenu, men vi har fået at vide, at der arbejdes på dette,” svarer Laila, som også synes, at vores NAIA support fungerer fint og venligt.

Du kan også komme i gang med NAIA, og til det har Laila et godt råd: ”Til andre som endnu ikke har valgt at bruge NAIA, kan det siges at NAIA er nem at bruge, og man vænner sig hurtigt til systemet. Det er dog også vigtigt at oprette profiler, så alle brugere kan se bookingerne.”

Kontakt

Kalaallit Nunaat:
+299 70 11 07
booking@greenland-travel.gl

København:
+45 3313 10 11
erhvervcph@greenland-travel.dk

Adresse

Nunatta Angalatitsivia
Aqqusinersuaq 3A
3900 Nuuk

Grønlands Rejsebureau
Wilders Plads 13A, 1.
DK – 1403 København K

Åbningstider

Mandag til fredag:

Telefon:
9:00-16:00

Personligt fremmøde:
Kalaallit Nunaat: 10.00-15.00
København: 9.00 – 15.30

Følg os