Vi er specialister i erhvervsrejser Vi giver dig tryghed hele vejen Vi er en del af Air Greenland & Grønland

Hoteller i Grønland

Vi vil i takt med udsendelse af vores nyhedsbreve udvide sektionen om hoteller i Grønland.

 

 

Hotel Arctic i Ilulissat

Grønlands bedste og nok mest berømte hotel er Hotel Arctic i Ilulissat. Der blev grinet højlydt, da Hotel Arctic blev bygget langt udenfor Ilulissat tilbage i 1984. Hvorforskulle det dog ligge langt udenfor lands lov og ret? Efter tre-fire udbygninger bliver der ikke grint mere.

Det 4-stjernede hotel ligger med en fantastisk udsigt over Ilulissat by, Isfjordsmundingen og Diskobugten. Hotel Arctic er verdens nordligste 4-stjernede hotel, og oven i dette har det et 5-stjernet konferencecenter, hvis du skulle få brug for det. Hotellets 95 værelser og suiter er fordelt over ni kategorier, så der er altid et værelse, der passer til dine ønsker.

Hotellet byder på fremragende middage i to restauranter, og den store terrasse uden for restauranten er det perfekte sted til at nyde et glas vin, mens du ser midnatssolen lægge sit gyldne skær over isbjergene ved Ilulissat Isfjord. Du vil elske det!

 

 

Hotel Sisimiut

Hotel Sisimiut er en hjørnesten i Grønlands næststørste by, og det perfekte sted for forretningsfolk med gratis wifi, mødelokaler og konferencecenter.

Hotellet tilbyder værelser i flere kategorier, inklusive Business-suiter, der ligger på 4. sal med en skøn udsigt mod enten Sisimiuts vartegn, fjeldet Nasaasaaq, eller byen og Davidstrædet. Værelserne er indrettet med to sammenhængende værelser. Der er soveværelse med komfortable senge, klædeskab og arbejdsplads. Stuen har en sofagruppe og et bord med stole.

Alle værelser har gratis wifi og fladskærms-tv med gratis adgang til flere tv- og radiokanaler. Der er te- og kaffefaciliteter på værelset, og morgenbuffeten er inkluderet og serveres i Brasserie & Restaurant Nasaasaaq, hvor der også er en hyggelig bar.

Der er også en lækker spa med to udendørs hot tubs, så du kan ligge og nyde varmen udendørs efter en god vandre- eller skitur. Hotel Sisimiut er det ideelle hjem væk fra hjemmet, hvis du har forretninger i en af Grønlands mest spændende byer.

 

 

Best Western Hotel Ilulissat 

Det 4-stjernede Hotel Ilulissat åbnede i juni 2022. Hotellet ligger centralt i Ilulissat, og tilbyder transportservice til og fra lufthavnen. Der bliver gode møde- og konferencefaciliteter. Restauranten med bar finder du på øverste etage ved siden af tagterrassen. Her serveres morgenmad, frokost og middag samt kaffe, drinks og kager.

De 78 værelser bliver fordelt på to suiter, 16 superiorværelser, 18 executiveværelser, 30 standardværelser og 12 familieværelser. Alle værelser har dobbeltsenge, og der er 2 udklappelige køjesenge i familieværelser.

Hotel Ilulissat har moderne møde- og konferencelokaler med syv veludstyrede og fleksible mødelokaler.

 

 

Hotel Angmagssalik

Der er kun få udsigter i Grønland, der er lige så storslået som den fra Hotel Angmagssalik. Vi skal gerne indrømme, at det rent fysisk er op ad bakke at komme op til hotellet, men det er virkelig gåturen værd (du kan også komme derop med hotellets minibus).

Hotellet har 40 rum i forskellige kategorier,. her er adgang til wifi (mod betaling) og en god restaurant.

Hotellets renoverede lounge har en charmerende retro-stemning, og du føler nærmest, at du er med i en westernfilm. Bortset fra de hyggelige loungeområder og pæne værelser, har hotellet også en terrasse med en udsigt, der får dig til at tabe næse og mund. Tasiilaq ligger nemlig i en smuk bugt, omgivet af majestætiske spidse tinder. Udsigten alene er et sandt privilegium, og på hotellet har de også gjort sit for, at du skal føle dig godt tilpas.

Og så er Hotel Angmagssalik det eneste hotel i Grønland, der har en privat helikopter til udflugter.

Hotel Avannaa er et Sømandshjem

En del af vores erhvervskunder er glade for Sømandshjemmene i Grønland og Hotel Avannaa er det nyeste medlem af Sømandskæden. Dette betyder, at alt overskud går til velfærdsarbejde blandt fiskere og sømænd i Grønland og Danmark.

Hotel Avannaa ligger i udkanten af Ilulissat. Hotellet vil gerne skabe en uformel stemning blandt deres gæster, og der er ALTID frisk kaffe på kanden!

Hotellet har 21 dobbeltværelser, som også kan benyttes som enkelttværelser, og hertil er der en stor penthouselejlighed, hvis du har brug for lidt mere plads under dit ophold.

Alle værelser har egen indgang fra svalegangen, hvor der er en fin udsigt over byen.

Hotel Maniitsoq

Hotel Maniitsoq har en fantastisk beliggenhed lige over havnen med udsigt over fjordsystemet. Hotellets restaurant serverer fremragende mad, hvor du kan nyde en hyggelig aften med dem, du arbejder med. Der er 21 røgfri værelser på hotellet af god standard. Værelserne har eget bad/toilet og 32” fladskærms TV med gratis satellitkanaler, og der er også gratis wifi på hele hotellet. Hotel Maniitsoq har et konferencecenter med optimale forhold for kursusarrangementer på op til 30 personer, og der er plads til 60 deltagere i møder og konferencer.